Кадър Фокс нюзБившият военноморски тюлен, който уби Осама бин Ладен Робърт

...
Кадър Фокс нюзБившият военноморски тюлен, който уби Осама бин Ладен Робърт
Коментари Харесай

Тюленът на САЩ, който уби Осама бин Ладен: Тъга и срам

Кадър Фокс нюз

Бившият военноморски " тюлен ", който умъртви Осама бин Ладен Робърт О`Нийл разяснява терористичния акт в Кабул, при който починаха над 90 души, измежду които най-малко 12 бойци на Съединени американски щати.

Това е печален ден и е срамно, сподели той пред Фокс нюз.

" Научих доста от дълго време, доста преди офанзивата на бин Ладен, когато бяхме в борба със същите тези групи хора - една от моите задания, които имах, откакто нападнахме задачата, се наричаше разпит на полесражение, когато хванехме тези слабаци да ги питаме кои са в действителност. 

Това, което научих и научаваме в момента е, че те ще лъжат. Излъгаха ни. Не е нужно да ни споделят истината, тъй като това не е законно държавно управление. Това са терористи. 

Това е просто печален ден... видяхме много яд и отчаяние от ветераните, които прогнозираха какво ще се случи. Това е горест и срам. ", сподели той.



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР